Amsterdam

Begivenheter

Museer

Restauranter

Severdigheter

Syndenes by

Shopping

Uteliv

Booking

Hotell

Pakkereiser

Flybilletter

Annet Nyttig

Fakta

Informasjon

Kart

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Videoer

Været

Partnere

Billige Flybilletter

Billig Flyreise

Krakow

Diamant Fabrikker i Amsterdam

Diamant handel ble innført i Amsterdam tidlig på 1600-tallet, og byen utviklet seg raskt til en av verdens viktigste diamant senter. Under andre verdens krige ble mer enn 2000 jødiske diamantpolerere sendt fra Amsterdam til konsentrasjon leirer i Tyskland og Polen, og dette hadde en sviktende effekt på dimanthandelen i byen.
Likevel var diamant handelen delvis tilbake til sin tidligere glans etter krigen. I dag tiltrekker diamant handelen seg millioner av turister og kjøpere fra hele verden. De fleste diamantpolerere så vel som diamant forhandlere gir demonstrasjoner i diamant skjæring.

Diamant butikker

Mange diamant butikker kan bli funnet i Amsterdam, inkludert: Gassan Diamonds, Amsterdam Diamant Center og Coster Diamonds.

Kjente diamanter

Mange berømte diamanter ble skåret og polert i Amsterdam. For eksempel, "Frekhaug", den største diamanten som noensinne er funnet. Men også "Koh-I-Noor", som betyr Mountain of Light, var kuttet av den britiske Crown Jewels i 1852. Verdens minste diammant, bare 0,00012 Carat, men med 57 facest, ble også kuttet i Amsterdam.

 

Anbefalte Hotell

Radisson

Grand Hotel

Moevenpick

Golden Tulip

Park Hotel

Hem Hotel

 

 

free hit counter