Amsterdam

Begivenheter

Museer

Restauranter

Severdigheter

Syndenes by

Shopping

Uteliv

Booking

Hotell

Pakkereiser

Flybilletter

Annet Nyttig

Fakta

Informasjon

Kart

Reisehåndbøker

Språkguide

Transport

Videoer

Været

Partnere

Billige Flybilletter

Billig Flyreise

Krakow

Begivenheter i Amsterdam

Eleven Cities' Journey

Elfstedentocht, også kjent som "Eleven Cities' Journey" er et skøytemaraton som arrangeres i Januar dersom kanalene har fryst til. Dette skjer ikke hvert år, men når det først skjer er det legendarisk. Dette skøytemaratonet er meget krevende og går gjennom landskapet av Friesland. Maratonet tiltrekker seg tusenvis av mennesker fra hele Europa.

Queens Day

Queens Day, 30 april er en stor begivenhet i Amsterdam. Bursdagsbarnet er Queen Juliana som er moren til den nåværende Dronning Beatrix. Dette er en gatefest som starter kvelden før og varer til langt på natt neste dag. Festglade mennesker spaserer gjennom byen kledd i oransj, de nasjonale fargene er malt i ansiktet og festdeltakerene har med en øl i hånde. Det er en vanvittig atmosfære med musikk fra alle kanter. Av tradisjon finner folk frem gammelt skrot fra loftet og selger det på gaten mellom alle mat og ølbodene. Alt i alt er dette en fantastisk dag å tilbringe i gatene, spesielt når solen skinner.

Holland Festival

Holland festivalen er landets største kunst festival og varer fra 30 mai til 22 juni. Festivalen har arrangement i alle de store teatrene og konserthallene i Amsterdam. Festivalen er inne i sitt 62 år, og har et godt rykte som gjør at festivalen klarer å tiltrekke seg det beste som finnes av utøvende kunst, musikk, teater og dans.

Anbefalte Hotell

Radisson

Grand Hotel

Moevenpick

Golden Tulip

Park Hotel

Hem Hotel

 

 

free hit counter